Sommarens nya dofter

                                                              image115


Lagom till industrisemestern lanserar en rad designers sina senaste dofter. Vad passar bättre än att investera i en ny lukt såhär i solens svettiga tid?

Topp 6 favoriter:

Cavalli -  kryddig blandning av amber, ros och kummin med en stänk av torkade tobaksblad och paprika. Passar bra för dig som vill lukta mystiskt och exotiskt.

Elizabeth Arden - fräsch kompott av citrus, snus och bergamott. Eftertonen doftar honung och behållningen blir filmjölk med en touch av kattsand.

Lancome - spännande sammansättning av jasmin, bacon och havsanemon. Innehåller även lime och linolium vilket ger den en sportig känsla.

Adidas - kanel, dillchips, ylang ylang och lavendel. Tillsatsen av pion, nypon, ketchup, yppig tonåring samt äpple ger odören en söt och klistrig inramning.

Yves Saint Laurent - en mogen doft med lagrad karaktär. Tall, tulpan, svartpeppar och cappuchino för tankarna till fuktigt hotellrum i Berlin.

Calvin Klein - Denna tillspetsade klassiker består av edamer och rönnbär. Den särskilda stingen kommer från mandarin, clementin och satsumas.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0