Hemmafruns comeback

Älskad och hatad, förkastad och tradionell. Alla stora modehus har presenterat sin version av den ständigt så aktuella: hemmafrun. I höst är hon tillbaka i en uppdaterad edition, vare sig du gillar det eller inte.
 Den moderna upplagan är givetvis anpassad efter alla religioner och i kollektionerna har vi kunnat skådat såväl lössläppta modeller med korta kjolar som heltäckande dressar med tillhörande huvuddukar.

Så skaffar du stilen: grunden är en klänning och ett förkläde. Längd och mängd tyg avgör du själv, utifrån läggning, livsåskådning, prydhet etcetera. Budgetkedjorna har fina varianter. Ut och shoppa! Kom ihåg att en äkta hemmafru förvaras i köket, med attribut som köttyxa och fläsklägg.



Psst..! Röda detaljer förväntas komma stort i höst. Kom ihåg vart du läste det först!

Trendrapport hösten 2009


Ni har sett dem på såväl Diors som Guccis stora visningar i Milano och Paris. Ni har sett dem på Balenciagas böjliga  modeller och i Pradas skissblock. Nu verkar äntligen uniformstrenden ha hittat ut till lågpriskedjorna. Rykten säger att både H&m och Gina Tricot kommer att presentera en billigare variant av dem kornblå dressarna och matchande bootsen. Håll utkik i din lokala galleria!



Psst..! Sivlergrått hår gör revival lagom till Halloween! Kom ihåg vart du läste det först.

Höstnyhet från Venus women

Som ni vet ligger modevärlden hela tiden ett steg före vad det gäller årstider. I vintras när gemene man grävde in sig kanadagåsens innersta fjäderparti, spanade vi på Slakt in vårens fräscha spandex och sandaletter. När sommaren svettas som mest, blickar vi in i ett eldrött färgspektra med sikte på höstens kommande favoriter.
   Idag kan vi stolt presentera det senaste på skönhetshimlen: Venus womens nytillskott i rakhyvelsfamiljen, som trimmar såval svåråtkomliga vrår som hörselgång och navelhål som anusrand och svalg. Pris i butik väntas bli cirka 399 :- och produkten hittar du på NK, Åhlen´s och Gekås från mitten av november.

         


RSS 2.0