Vill ha just nu

Vi på Slakt praktiskt taget bor i butikerna och är således först på plats när det gäller att snappa upp det senaste shoppingutbudet. Just nu är vi extra sugna på:

 Isadoras nya lipgloss med plumpeffekt.

Byxbinda från Always med doft av nyponros och kamomill.

Batteridriven ögonfransböjare, Max Factor.

Vi testar: thailändsk showdans

Vad: Dans av det showigare slaget.
Hur: Genomförs i grupp till traditionell thailändsk pop. Baserat på bärplockartekniker kombinerat med avancerade knärörelser lånade från River dance.
För vem: Alla som orkar le samtidigt som de studsar upp och ned.
Modefaktor: Fem bultpistoler av sex möjliga (hade alla haft samma hårstyle som killen till höger hade det varit full pott).



Veckans look

Vi som knyckte Okej som barn, får vårt lustmäte fyllt denna vecka. Det är akut aktuellt med boybandlook. Eller engångshuvudrollsinnehavare i film om djur med för den delen.

För att kopiera stilen behöver du en gammal poster av din idol. Kalkera idolens ansikte med hjälp av ett smörpapper. Lägg sedan smörpappret över ditt eget ansikte och måla av konturerna med en kraftig eyeliner (kajal går också bra, Maybelline har en jättefin för dryga hundringen som går att köpa på Åhlen´s eller Hennes and mautrizx och liknade ställen som fungerar som varuhus, Rusta nu för tiden kör ju också på den grejen eller Jysk, ja ni fattar).

Maxa frisyren genom att bredda linjerna ovanför öron och hjässa. Spraja ögonbrynen med Proffs eller Jane Hellen.
För total pojkvaskerlook, investera i en jeansskorta med inbyggd polo.




Skolstart!

Att införskaffa inför nya terminen:

Blus, Dressman.
Pants, Lindex.
Instrument, Clas Ohlsson.
Promenadskor, Topshop.


Haute Mustaine

Nyaste nytt från Da Ve Mustaines collection Eau de Mussla. Black (svart) Leatherjacket samt kulören Carrot i hårtopparna.



HÖSTRAPPORT: POPEN LEVER

Det är hög tid att slå ihop knäskålarna, dra på sig conversen och en randig tröja. För mer inspiration: bläddra i DN På Stan eller ta en sväng in på ICA Nära, Gröndal.

 


           
 

RSS 2.0